• Tani erdhen zgjedhjet. Dhe shqiptaret do votojne te djathten. Republican 2025 , Albania First.
  Comments: 0 Reposts: 0
 • Albania First. vote conservative 2025 . vote blue 💙
  Comments: 0 Reposts: 0
 • Jam dakort te protestohet, Absolutisht ,Po Jo te ndezesh zjarr . Protesta ne menyre qytetare Po . Jo dhunes. Patjeter qe jam Republican dhe patriot.
  Comments: 0 Reposts: 0
 • Neni 166 I kushtetutes Ne rast te nje rreziku potential I gjithe populli ushtar . Ta mbrojme shqiperine tone te dashur . Atdheu ne rrezik.
  Comments: 0 Reposts: 0
 • Mirenjohje per te gjithe demokratet qe ishin dje ne ate proteste te mrekullueshme . zoti e bekofte partine republikane zoti e bekofte shqiperine.
  Comments: 0 Reposts: 0
 • ttps://www.washingtonpost.com/world/2024/02/20/albania-opposition-protest-government-corruption/d790204e-d022-11ee-ac8b-765284b5203e_story.html yestreday in albania
  Comments: 0 Reposts: 0